Nu in verkoop!

Nieuwbouwproject Nieuwe Stijl – Ede

Nieuwbouwproject Nieuwe Stijl vormt het meest opvallende en bijzondere onderdeel van nieuwbouwwijk Kernhem aan de noordzijde van Ede. Waarom? Omdat wij jou vanaf de opstart van het project betrekken bij de ontwikkeling en realisatie van je nieuwe huis. Bij ons realiseer je jouw woonwensen en geef je jouw nieuwe woning op de Nieuwe Stijl een unieke identiteit!

Nu in verkoop!

De 31 nieuwbouw woningen van project Nieuwe Stijl zijn in verkoop. Er worden diverse typen woningen aangeboden zoals tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kap woningen. De woningen variëren in grootte van 100m² tot 160m² woonplezier en hebben een ruime tuin. Koopsom vanaf circa euro 195.400,- v.o.n. tot euro 399.000,- v.o.n.

In Nieuwe Stijl geniet je van de centrale ligging van Ede, het moderne wooncomfort, de duurzaamheid, de voorzieningen van de stad, de levendigheid van de wijk én de rust van de natuur in de nabije omgeving. Kortom, bij de Nieuwe Stijl combineer je het beste van verschillende werelden. Lijkt dat je wat? Schrijf je dan snel in!

Verkoopproces

Veel woningen zijn op dit moment onder optie. Je kan je nog inschrijven op de reservelijst voor de koop van een bouwnummer van jouw keuze.
Lees hier meer over het verkoopproces

Delen: Ik heb belangstelling

De locatie in Ede