Wil jij binnenkort wonen in De Nieuwe Stijl?

De verkoop is nu gestart!

Heb je belangstelling in één van de rijwoningen? Of gaat je voorkeur uit naar een twee-onder-één-kap-woning? Je kan je vanaf nu inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur. Alle informatie omtrent de woningen vind je uitsluitend op de koopwoningen pagina.

Belangstelling
Heb je interesse voor één of meerdere bouwnummers, dan kan je je registreren via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vul je je NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken. 

Heb je al een account, dan kan je ook direct met je accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra je je account hebt geactiveerd of hebt ingelogd, kom je in ‘Mijn VanWonen’.
In deze persoonlijke omgeving kan je actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen. Ook kan je hier online inschrijven voor het bouwnummer van je voorkeur.

De inschrijving sluit op donderdag 12 september om 12.00 uur.
In ‘Mijn VanWonen’ kan je via de button Online inschrijven je interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het digitale inschrijfformulier. Alleen volledig ingevulde en ondertekende digitale formulieren tellen als inschrijving. Je ontvangt na je inschrijving een bevestiging hiervan per e-mail. Je kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. 

Verkoopprocedure
Je kunt vanaf donderdag 5 september om 12:00 uur inschrijven voor de koop van een bouwnummer van je keuze. De inschrijving sluit een week later op donderdag 12 september om 12:00 uur. Daarna worden de woningen toegewezen aan kandidaten. Indien er een bouwnummer voor je gereserveerd is, wordt er een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek. Tijdens dit verkoopgesprek ontvang je alle informatie over de woning en de omgeving. Indien je tot aankoop over wenst te gaan wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst. Indien je als reserve kandidaat genoteerd staat voor een bouwnummer, ontvang je een e-mail hierover. Soms vallen optanten af en kan er alsnog een woning gereserveerd worden voor je. De reservelijst kent geen plaats/ranking: indien er een bouwnummer beschikbaar komt, dan wordt er opnieuw toegewezen.

Verwachting start bouw
We verwachten begin volgend jaar te starten met de bouw van de woningen.

Deel deze pagina: