Informatiebijeenkomst

Komt u ook langs op woensdag 22 mei?

Informatiebijeenkomst 22 mei 2019

Graag laten wij u zien wat voor mooie woonwijk wij willen maken op Kernhem! De afgelopen periode hebben we u gevraagd naar uw woonwensen. De uitkomsten van deze enquête nemen wij mee in de verdere uitwerking van de ontwerpen en het stedenbouwkundig plan. Op deze wijze kunnen wij optimaal rekening houden met uw specifieke woonwensen en hoe u graag wilt wonen.

Uitnodiging

U heeft zich aangemeld als geïnteresseerde voor ons project Kernhem te Ede. Wij nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst op woensdag 22 mei aanstaande. Het project biedt u de bijzondere kans om te vertellen hoe u wilt wonen! Op basis van uw persoonlijke inbreng zetten wij namelijk de volgende stappen in de verdere realisatie van het project op deze prachtige plek.

Programma

Tijdens de informatiebijeenkomst geven we een toelichting op de concept verkaveling, de verschillende woningtypen, architectuur referenties, planning en indicatie koopsommen. Daarna is er de mogelijkheid om met elkaar verder te praten over uw specifieke woonwensen.

Plaats en tijd

We zien u graag op woensdag 22 mei a.s. bij Restaurant Klein Zwitserland aan de Lunterseweg 44 te Ede. U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur.
De avond duurt tot 20.00 uur. Het betreft een vrije inloop dus in de aangegeven tijd bent u welkom.

Deel deze pagina: